Category: Opinion

Shikoni se si punohet në administratën shtetërore…

Shikoni se si punohet në administratën shtetërore…

28/10/2018
Për më shumë shikone videon ... https://www.youtube.com/watch?v=2wtbQUaC9mE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR27KXYG2Yiy4h4ynDNLUCFc7QHV47cIh...
Ngujimi ynë në BFI i dha krahë të vërtetës

Ngujimi ynë në BFI i dha krahë të vërtetës

10/07/2018
Shkruan Abaz Islami (Rreth intervistës së Afrim Tahirit, ish-sekretar i përgjithshëm i BFI-së, me titull “E vërteta është shpirti i drejtësisë”...
Hajredini: BDI nuk është më partner i domosdoshëm për Zaevin!

Hajredini: BDI nuk është më partner i domosdoshëm për Zaevin!

08/06/2018
Sot është dita e fundit e punës për Dimitar Bogovin si guvernator i Bankës Popullore. Edhe pse mandati shtatëvjeçar i tij skadon më 21 maj, nuk dihet ...
“Kur Zoti krijoi nënën”

“Kur Zoti krijoi nënën”

04/12/2017
Një herë e një kohë, Zoti i mirë kishte vendosur të krijonte… nënën. Kishte gjashtë ditë që punonte pa reshtur, kur ja aty, u shfaq një engjëll që i...
Maqedonia – dënimet drakonike ndaj shqiptarëve

Maqedonia – dënimet drakonike ndaj shqiptarëve

04/12/2017
Nga Xhelal Zejneli Para rreth 6 vjetëve, gjyqësia e Gruevskit dhe e qeverisë së tij, për rastin “Monstra” i dënoi me burg të përjetshëm gjashtë...
Sexhdeja (përkulja) ndaj Zotit mbron njeriun nga Kanceri

Sexhdeja (përkulja) ndaj Zotit mbron njeriun nga Kanceri

04/11/2017
Sipas analizës së bërë nga Instituti Kombëtar i Teknologjisë Laserike në Kajro të Egjiptit, sexhdeja (përkulja) ndaj Allahut mbron njeriun nga kance...
A po i përgjon bisedat facebook-u ?!

A po i përgjon bisedat facebook-u ?!

28/10/2017
“Unë i përcjelli reklamat në Facebook. Ne nuk – dhe kurrë s’kemi përdorur mikrofona për reklama. Nuk është e vërtetë”, ka shkruar Goldman Një zyr...
Agimi i lirisë

Agimi i lirisë

24/09/2017
(Rezyme nga libri kushtuar dëshmorit Agim Rr. Ramadani, i cili së shpejti do ta shohë dritën) Janari i vitit 1960 nisi me tërsëllëk të madh. ...
QEVERIA “LARAMANE” PËRBALLË OPOZITËS SË “ÇMENDUR”

QEVERIA “LARAMANE” PËRBALLË OPOZITËS SË “ÇMENDUR”

20/12/2015
Derisa e kishte përuruar objektin komunal, një gazetare e kishte pyetur në mënyrë të drejtpërdrejtë: “Z. Gruevski, a jeni i vetëdijshëm se nuk jeni më...