Ivanov të marrë urgjentisht përgjegjësitë

Ivanov të marrë urgjentisht përgjegjësitë

Komisioneri evropian për zgjerim Johannes Hahn në intervistë për agjencinë MIA i bën thirrje presidentit Gjorge Ivanov të marrë përgjegjësinë për procesin e marrëveshjes me Greqinë.

“Nuk është e përshtatshme për kreun e shtetit, të refuzojë të flas me kryeministrin dhe ministrin e jashtëm që të marrë në mënyrë të drejtpërdrejtë informatat për marrëveshjen. Mendoj se kryeministri dhe ministri i jashtëm respektojnë plotësisht normat kushtetuese prandaj unë i bëj thirrje presidentit që urgjentisht të marrë përgjegjësinë.

COMMENTS