"> 1160 RASTE TE REJA DHE 30 VIKTIMA NGA COVID-19 – ShkupiLajm.com
1160 RASTE TE REJA DHE 30 VIKTIMA NGA COVID-19

1160 RASTE TE REJA DHE 30 VIKTIMA NGA COVID-19

Shpërndaje

Në Maqedoninë e Veriut në 24 orët e fundit Minsitria e Shëndetësisë ka njoftuar se janë bërë 2864 testime, dhe janë regjistruar 1160 raste të reja të Covid-19.

Nga MSH kanë njoftuar se si pasoj e virusit, gjithsej 30 pacientë kanë ndërruar jetë.

Ndrëkohë Instituti për Shëndetin Publik njoftoi se 1094 pacientë gjatë ditës së sotme kanë fituar betejën me koronavirusin

COMMENTS