"> 01/10/2020 – ShkupiLajm.com
(Foto) Uji në Shkup po shtrenjtohet

(Foto) Uji në Shkup po shtrenjtohet

01/10/2020
Pas rritjes së çmimit të energjisë elektrike, me të cilën Komisioni Rregullator i Energjisë dhe Qeveria nxitën zemërimin e qytetarëve, tani çmimi i uj...
Sistemi shëndetësor në Maqedoninë e Veriut a po shkon drejt kolapsit?!

Sistemi shëndetësor në Maqedoninë e Veriut a po shkon drejt kolapsit?!

01/10/2020
Infermierët në Klinikën Infektive në Maqedoninë e Veriut kanë paralajmëruar dorëheqje masive. Sistemi shëndetësor në vendin fqinj rrezikon të kaloj...
Grumbulluesi i fekaleve në Gjorce Petrov u vu në punë me kapacitet të plotë

Grumbulluesi i fekaleve në Gjorce Petrov u vu në punë me kapacitet të plotë

01/10/2020
NP Ujësjellës Kanalizime - Shkupi njoftoi se mbledhësi i fekaleve në Gjorce Petrov është vënë në punë me kapacitet të plotë. "Për shkak të sjelljes...
Qyteti i Shkupit do të vendosë të gjitha automjetet e dëmtuara dhe të paregjistruara në Draçevë

Qyteti i Shkupit do të vendosë të gjitha automjetet e dëmtuara dhe të paregjistruara në Draçevë

01/10/2020
Kryetari i komunës Petre Shilegov e kthen vendbanimin Draçevë në një deponi për metalet, mbeturinat e Qytetit të Shkupit. Këtë pasdite, Këshilli i Qyt...
Shkupi me 727 raste aktive me COVID-19

Shkupi me 727 raste aktive me COVID-19

01/10/2020
Në Shkup momentalisht ka 727 raste aktive. Pjesa më e madhe e rasteve aktive janë në Aerodrom, Qendër dhe Karposh. Pas një kohe të gjatë, tashmë dy...
Zaev nuk e nënshkroi vendimin për orarin e administratës shtetërore

Zaev nuk e nënshkroi vendimin për orarin e administratës shtetërore

01/10/2020
Zoran Zaev, kryeministri i Maqedonisë së Veriut vendosi të kthen përsëri orarin e administratës shtetërore, duke mos e nënshkruar vendimin e fundit të...
Gjorgjija Sajkoski zgjidhet sekretar i Përgjithshëm i VMRO-së

Gjorgjija Sajkoski zgjidhet sekretar i Përgjithshëm i VMRO-së

01/10/2020
Komiteti qendror i VMRO-DPMNE-së e zgjodhi Gjorgjija Sajkoski për sekretar të ri të përgjithshëm të partisë, në seancën e sotme të mbajtur me propozim...
Nga Durrësi në Varna me tren, drejtori Halili: Korridori i VIII i rëndësishëm, po bëjmë pregaditjet e fundit

Nga Durrësi në Varna me tren, drejtori Halili: Korridori i VIII i rëndësishëm, po bëjmë pregaditjet e fundit

01/10/2020
Investimet në infrastrukturën hekurudhore për të përmirësuar efikasitetin e transportit dhe logjistikës konsiderohen një katalizator për rritjen ekono...
Arrestimet e Hagës, flet eksperti: Pritet të ketë arrestime edhe në Shqipëri

Arrestimet e Hagës, flet eksperti: Pritet të ketë arrestime edhe në Shqipëri

01/10/2020
Pas aksioneve të policisë së UMNIK-ut në emër të prokurorisë speciale, ku u krye një fushatë arrestimesh në Kosovë që nuk ishte parë ndonjëherë, por p...