"> 01/01/2021 – ShkupiLajm.com
Sot janë shëruar 496 pacientë nga coronavirusi në Maqedoni

Sot janë shëruar 496 pacientë nga coronavirusi në Maqedoni

01/01/2021
Instituti për Shëndet Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 496 pacientë të shëruar nga coronavirusi, të cilët kanë qenë të shtruar në spitale ose...
Pas një viti me pandemi, 2021-shi viti i pritjeve dhe rimëkëmbjes

Pas një viti me pandemi, 2021-shi viti i pritjeve dhe rimëkëmbjes

01/01/2021
Përcollëm një vit të pandemisë dhe të gjitha pritjet janë të përqendruara kah viti 2021. Pritjet e institucioneve kompetente vendore janë që nga një v...
Prej sot fillon pastrimi në gjyqësi!

Prej sot fillon pastrimi në gjyqësi!

01/01/2021
Prej ditës së sotme fillon pastrimi i gjyqësisë, ndërsa këtë çështje, Qeveria e Maqedonisë e vendosi në rend të parë për vitin 2021. Pastrimi do të bë...
2020 -ta : Ngjarjet më të rëndësishme të vitit në Maqedoninë e Veriut

2020 -ta : Ngjarjet më të rëndësishme të vitit në Maqedoninë e Veriut

01/01/2021
Në vitin 2020, bota u përball me një pandemi të pazakontë për shekullin XXI, pa u kursyer gjithashtu nga krizat ndërkombëtare dhe trazirat shoqërore. ...
E dhimbshme: Flet shqiptari nga Shkupi që humbi pesë anëtarë të familjes nga virusi (Video)

E dhimbshme: Flet shqiptari nga Shkupi që humbi pesë anëtarë të familjes nga virusi (Video)

01/01/2021
Flet për Lajm Qytetari nga Shkupi që ka humbur 5 familjar nga virusi këtë vit. “Uroj që 2021 të jetë i mbarë!”, thotë ai. Deklaratën e plotë mund t...
Foshnja e parë e lindur në vitin 2021 në Shkup është djalë January 1, 2021

Foshnja e parë e lindur në vitin 2021 në Shkup është djalë January 1, 2021

01/01/2021
Foshnja e parë në vitin 2021 në Klinikën Universitare në Shkup ka lindur në vetëm një minutë pas mesnate (00:01) në Shkup. Foshnja është e gjinisë mas...
Të Vërtetat Dhe Të Pavërtetat Për Dhimbjet e Shpinës

Të Vërtetat Dhe Të Pavërtetat Për Dhimbjet e Shpinës

01/01/2021
Dhimbjet e shpinës janë një problem shumë i përhapur, për të cilat ekzistojnë shumë fakte dhe informacione që jo gjithmonë janë të sakta. Në kë...