"> 04/01/2021 – ShkupiLajm.com
106 të infektuar me Covid-19 dhe 20 jetë të humbura

106 të infektuar me Covid-19 dhe 20 jetë të humbura

04/01/2021
Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 761 testime të realizuara, 106 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin kor...
Pandemia ka ndikuar në rritjen e mortalitetit në Maqedoni

Pandemia ka ndikuar në rritjen e mortalitetit në Maqedoni

04/01/2021
Pandemia me Kovid 19 ka ndikuar në rritjen e vdekshmërisë në vend. Sipas Entit Shtetëror për Statistika numri i vdekjeve prej janarit deri në shtator ...
Rruga Shkup-Bllacë: Ne pikpëpyetje tregu me Kosovën

Rruga Shkup-Bllacë: Ne pikpëpyetje tregu me Kosovën

04/01/2021
Kosova mbetet partnerja kryesore tregtare e Maqedonisë së Veriut, pasi është shteti me të cilin Maqedonia e Veriut eksporton më shumë mallra sesa impo...
Prokuroria: Aktakuzë kundër një anëtari të Këshillit Gjyqësor

Prokuroria: Aktakuzë kundër një anëtari të Këshillit Gjyqësor

04/01/2021
Prokuroria për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit ka ngritur akuza kundër shtatë personave për privatizim të paligjshëm të tokës në Teto...
Ulet numri i rasteve të reja, vaksinat e para kundër kovid-19 në shkurt

Ulet numri i rasteve të reja, vaksinat e para kundër kovid-19 në shkurt

04/01/2021
Këto ditë gradualisht po ulet numri i rasteve të reja me Kovid-19, edhe pse numri i testimeve të bëra është më i vogël në raport me ditët e kaluara. P...
Sot hapje solemne e objektit të Ministrisë së Sistemit Politik

Sot hapje solemne e objektit të Ministrisë së Sistemit Politik

04/01/2021
Ministria e Sistemit Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive informon se sot solemnisht do të hapet objekti në të cilin do të vendoset kjo Ministr...
Fillon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe mbrojtjes civile në Maqedoni

Fillon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe mbrojtjes civile në Maqedoni

04/01/2021
Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) informon se nga nesër (5 janar) fillon pagesa e të drejtave në para nga mbrojtja sociale, mbrojtja e fë...
Sa paguajmë ne dhe sa europianët për ushqim, rrymë, televizor…

Sa paguajmë ne dhe sa europianët për ushqim, rrymë, televizor…

04/01/2021
Të ushqehesh, të pini alkool dhe të pini cigare në Maqedoni, të blini mobilje në Bosnjë dhe Hercegovinë, të qëndroni në një restorant dhe hotel në Bul...
Shkupi i tre tualeteve publike

Shkupi i tre tualeteve publike

04/01/2021
Ndodh edhe kjo! Në kryeqendrën e Maqedonisë së Veriut ka vetëm tre tualete publike. Nga Qyteti i Shkupit thonë se në menaxhim dhe juridiksion të tyre ...