"> 11/01/2021 – ShkupiLajm.com
1 2 11 / 17 POSTS
Me sistemin “E-inspektor” do të zvogëlohet ndikimi subjektiv i secilit inspektor

Me sistemin “E-inspektor” do të zvogëlohet ndikimi subjektiv i secilit inspektor

11/01/2021
Këtë vit, do të vendoset një sistem i ri elektronik i inspektimit, i ashtuquajturi “E-inspektor”, njoftoi zv. kryeministri për luftën kundër korrupsio...
NASER ZIBERI ËSHTË PROPOZUAR NGA BDI PËR AVOKAT TË POPULLIT

NASER ZIBERI ËSHTË PROPOZUAR NGA BDI PËR AVOKAT TË POPULLIT

11/01/2021
Komisioni i Kuvendit për çështje dhe emërime në seancën e sotme e ka konfirmuar listën e kandidatëve të paraqitur për kryetarë dhe anëtar të KSHZ-së, ...
Ja kush janë 14 kandidatët për anëtarë të KSHZ-së

Ja kush janë 14 kandidatët për anëtarë të KSHZ-së

11/01/2021
14 kandidatë kanë aplikuar për anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, përfshirë anëtarët e mëparshëm dhe aktualë, si dhe punonjësit në shërbim...
KAOS NË QENDRËN PËR PUNË SOCIALE “25 MAJI”

KAOS NË QENDRËN PËR PUNË SOCIALE “25 MAJI”

11/01/2021
Rekomandohet distanca prej dy metrash… por një rekomandim i tillë nuk merret aspak parasysh… Turma, rradhë të gjata pritjesh, nervozizëm dhe të bë...
Një vit burg për luftërat me qen

Një vit burg për luftërat me qen

11/01/2021
Zënka e qenve vazhdon të jetë e përhapur në rajonin e Pollogut. Edhe pse kjo dukuri është e ndaluar me ligj, megjithatë nëpër rrjetet sociale vëre...
Vijnë frigoriferët, por jo edhe vaksinat kundër Covid-19

Vijnë frigoriferët, por jo edhe vaksinat kundër Covid-19

11/01/2021
Maqedonia është ndër vendet e pakta të Ballkanit Perëndimor që ende nuk ka pranuar vaksinat anti kovid. Në fakt, të gjithë vendet fqinje, përveç Kosov...
Përgatitje për paketën e pestë të masave për ndihmë nga Qeveria

Përgatitje për paketën e pestë të masave për ndihmë nga Qeveria

11/01/2021
Biznesmenë, profesorë, ekspertë – nga java e ardhshme me zyrtarë qeveritarë do të fillojnë përgaditjen e paketes se 5 të masave anti-krizë për të ndih...
Nuk ka më shfrytëzim të automjeteve dhe kartelave zyrtare

Nuk ka më shfrytëzim të automjeteve dhe kartelave zyrtare

11/01/2021
Do t’i vendoset fundi keqpërdorimit të funksionarëve që udhëtonin me vetura zyrtare për qëllime private, por do të hetohet edhe shpenzimi i parave...
13 të vdekur dhe 104 raste të reja me Covid, shërohen 539

13 të vdekur dhe 104 raste të reja me Covid, shërohen 539

11/01/2021
Në 24 orët e fundit janë bërë gjithsej 918 testime, ndërsa janë regjistruar 104 raste të reja me Covid, informon Zhurnal. Prej tyre, 53 janë regjis...
Ligji i ri për siguri në Komunikacion në Maqedoni, këto janë risitë

Ligji i ri për siguri në Komunikacion në Maqedoni, këto janë risitë

11/01/2021
Ndryshimet në ligjin për sigurinë në trafik hynë në fuqi. Ato parashikojnë që nuk do të shkruhen më pikë ndëshkimi, por automjeti juaj do të konfiskoh...
Në mënyrë drastike rritet niveli i lumenjve

Në mënyrë drastike rritet niveli i lumenjve

11/01/2021
Niveli i lumenjve është rritur në mënyrë drastike pas reshjeve që ditëve të fundit e kapluan vendin. Disa janë pothuajse gjashtë herë mbi mesatare...
1 2 11 / 17 POSTS