"> 05/02/2021 – ShkupiLajm.com
GRUBI: 23 milionë euro kredi pa interes për mbi 15 mijë të punësuar (VIDEO)

GRUBI: 23 milionë euro kredi pa interes për mbi 15 mijë të punësuar (VIDEO)

05/02/2021
Qeveria ka miratuar 23 milionë euro nga linja e tretë kreditore pa interes “COVID 3” përmes përkrahjes financiare nga BE dhe Banka Zhvillimore e RMV-s...
Deputetët më të paguarit në RMV, shumë prej tyre nuk kanë folur asnjëherë

Deputetët më të paguarit në RMV, shumë prej tyre nuk kanë folur asnjëherë

05/02/2021
Të dhënat e Institutit për Demokraci “Societas Civilis” tregojnë se 15 deputetë ishin “të padukshëm” gjatë periudhës gusht-dhjetor, të vitit të kaluar...
Kontabilistët në Maqedoni: Ministria e Ekonomisë ta rianalizojë vendimin rreth afateve për llogaritë përfundimtare

Kontabilistët në Maqedoni: Ministria e Ekonomisë ta rianalizojë vendimin rreth afateve për llogaritë përfundimtare

05/02/2021
Disa struktura të caktuara në Ministrinë e Financave edhe më tej, me shumë përkushtim dhe sakrificë angazhohen për shkatërrimin e venës qarkulluese që...
Gati 50% e francezëve vlerësojnë se integrimi i Maqedonisë së Veriut në BE do të ishte i keq për BE-në

Gati 50% e francezëve vlerësojnë se integrimi i Maqedonisë së Veriut në BE do të ishte i keq për BE-në

05/02/2021
Bisedimet për anëtarësim në BE me Shqipërinë dhe RMV-në nuk kanë nisur, me Malin e Zi dhe Serbinë janë duke u zhvilluar, ndërsa Bosnja dhe Hercegovina...
8 të vdekur dhe 314 të infektuar me koronavirus në 24 orët e fundit

8 të vdekur dhe 314 të infektuar me koronavirus në 24 orët e fundit

05/02/2021
Maqedonia e Veriut ka regjistruar të premten tetë viktima me COVID-19 dhe 314 raste të reja të të infektuarve me koronavirusin e ri. Ministria e Shënd...
Qeveria: E diela, dite jo pune!

Qeveria: E diela, dite jo pune!

05/02/2021
Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka paralajmëruar që do të ketë edhe dënime në rast se nuk respektohet “E diela, ditë jopune”, paralajmërojnë nga Qeveri...