"> 21/02/2021 – ShkupiLajm.com
Sipas Zhurnal-it: Dy ministra shkojnë në shpi !?

Sipas Zhurnal-it: Dy ministra shkojnë në shpi !?

21/02/2021
Sipas rekomandimeve nga Bashkimi Europian përfshirë këtu edhe reformat në administratën publike, shkurtimin e vendeve të punës, të shpenzimeve të mëdh...
“Shqiptarë” në letërnjoftime nuk do të ketë?

“Shqiptarë” në letërnjoftime nuk do të ketë?

21/02/2021
Megjithëse theksoi se absolutisht është e drejtë në nivel kombëtar se si do të rregullohet çështja për letërnjoftimet, kryeministri Zoran Zaev indirek...
Rrugët e Shkupit së shpejti me emra shqiptarësh

Rrugët e Shkupit së shpejti me emra shqiptarësh

21/02/2021
Këshilli i Qytetit të Shkupit në seancën e gjashtëdhjetenjëtë ka sjellë vendim për plotësimin e listës së emrave të rrugëve, shesheve, urave dhe objek...
Qyteti i Shkupit: Në janar të këtij viti ajri në kryeqytet ishte më i pastër në krahasim me shtatë vitet e kaluara

Qyteti i Shkupit: Në janar të këtij viti ajri në kryeqytet ishte më i pastër në krahasim me shtatë vitet e kaluara

21/02/2021
Në janar të këtij viti, ajri në Shkup ishte më i pastër krahasuar me shtatë vitet e kaluara. Këtë e tregojnë të dhënat e Qytetit të Shkupit të publiku...
MJEKËT SHQIPTARË NË GJERMANI: MERRENI VAKSINËN

MJEKËT SHQIPTARË NË GJERMANI: MERRENI VAKSINËN

21/02/2021
XHEMILE DHE SEFER ABDIJA: NË VERË PRITET T`I KTHEHEMI NORMALITETIT Gjermania si një vend me sistem të lëvdëruar të shëndetësisë ka qenë e pa përgat...
Qyteti i Shkupit mbledhjet për emrat e rinj të rrugëve

Qyteti i Shkupit mbledhjet për emrat e rinj të rrugëve

21/02/2021
Këshilli i Qytetit të Shkupit në mbledhjen e ardhshme të paralajmëruar për të martën javën e ardhshme do votojë për 22 pika mes të cilave është edhe p...
Rastet e abuzimeve në internet, pa epilog gjyqësor

Rastet e abuzimeve në internet, pa epilog gjyqësor

21/02/2021
Organet e sigurisë në Maqedoninë e Veriut nuk kanë njohuri të mjaftueshme se si të veprojnë në rastet e denoncimit të dhunës ndaj grave, veçanërisht k...
254 RASTE TË REJA, 16 VIKTIMA, 151 TË SHËRUAR

254 RASTE TË REJA, 16 VIKTIMA, 151 TË SHËRUAR

21/02/2021
NË TOTAL 99.285 RASTE, AKTIVE – 6.822 MSH-ja, konform të dhënave nga ISHP-ja, njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë bërë 2,160 testime kurse jan...