"> 09/04/2021 – ShkupiLajm.com
Nga do të qarkullojë tramvaji në Shkup

Nga do të qarkullojë tramvaji në Shkup

09/04/2021
Njëri nga projektet e “Shkupi – qyteti i gjelbër”, është edhe i paralajmëruari transporti i shpejtë i autobusëve – tramvaji. Projekti do të realizo...
Çair: Çdo lagje me parking të ndriçuar

Çair: Çdo lagje me parking të ndriçuar

09/04/2021
Komuna e Çairit intenzivisht është duke punuar në hapjen e vendpakringjeve të reja, një premtim ky që po realizohet falë angazhimit të kryetarit të k...
Shifrat e larta në Maqedoninë e Veriut, 42 viktima dhe 1174 raste të reja brenda 24 orëve

Shifrat e larta në Maqedoninë e Veriut, 42 viktima dhe 1174 raste të reja brenda 24 orëve

09/04/2021
Betejën me Koronavirusin në 24 orët e fundit 117e kanë humbur 42 persona, 15 prej të cilëve vetëm në Shkup. 4 viktima janë regjistruar në Kumanovë, ng...