"> 11/05/2021 – ShkupiLajm.com
Kadrie Canolli, modelja më e bukur në Kosovë?!

Kadrie Canolli, modelja më e bukur në Kosovë?!

11/05/2021
Ajo është e njohur nga skeqet humoristike me grupin TIGRAT dhe ndiqet nga 47 mijë ndjekës të cilët e përcjellin me kuriozitet të madh dhe me simpati t...
Dy të burgosur përdhunojnë një të burgosur në burgun e Idrizovës

Dy të burgosur përdhunojnë një të burgosur në burgun e Idrizovës

11/05/2021
Siç njoftojnë nga MPB, një i burgosur ka denoncuar në polici ka qenë i përdhunuar nga cimeri i tij në qeli në burgun e Idrizovës. Sipas raportit po...
Qeveria do të shesë 50 mijë hektarë tokë bujqësore

Qeveria do të shesë 50 mijë hektarë tokë bujqësore

11/05/2021
Qeveria do të shesë 50 mijë hektarë tokë bujqësore në pronësi të shtetit. Parcelat do të shiten me shpallje publike, ndërsa çmimi fillestar në ankand ...
Mbi 50 për qind e drejtorëve në Maqedoni, pa përvojë pune

Mbi 50 për qind e drejtorëve në Maqedoni, pa përvojë pune

11/05/2021
Sipas një hulumtimi të bërë nga Instituti Societas Civilis për Demokrati, del se 55 për qind e drejtorëve në institucionet publike në Maqedoninë e Ver...
Qeveria pritet të sjellë vendim për lehtësimin e masave restriktive

Qeveria pritet të sjellë vendim për lehtësimin e masave restriktive

11/05/2021
Ora policore të shkurtohet, objektet hotelierike në pjesët e hapura të punojnë deri në orën 23:30 dhe të fillojnë me punë qendrat e fitnesit dhe të st...