"> 39 viktima dhe 1.237 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni – ShkupiLajm.com
39 viktima dhe 1.237 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni

39 viktima dhe 1.237 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni

Shpërndaje

Në 24 orët e fundit, u kryen 3200 teste dhe 1237 raste të reja me Covid-19 u regjistruan në:
-Shkup 506
-Kumanove 34
-Stip 55
-Prilep 91
-Tetove 51
-Struge 31
-Veles 67
-Manastir 30
-Oher 26
-Kavadarc 31
-Gostivar 75
-Gjevgjeli 23
-Strumice 38
-Kriva Palanke 8
-Radovishi 11
-Krusheva 12
-Kocani 15
-Probishtip 3
-Demir Hisar 7
-M.Brod 4
-Berove 1
-Valandove 6
-Vinica 3
-Delçeve 2
-Kratove 5
-Sveti Nikole 24
-Kërçovë 36
-Resnje 13
-Negotine 29

39 njerëz vdiqën, dhjetë pacientë nga Shkupi (73, 84, 63, 61, 83, 38, 77, 76, 62 dhe 76), një nga Kumanova (76), një nga Shtipi (51), tre pacientë nga Prilep ( 71, 57 dhe 56), një nga Tetova (65), gjashtë nga Velesi (76, 59, 81, 63, 81 dhe 85), pesë nga Manastiri (68, 65, 44, 76 dhe 69), dy nga Ohri ( 54 dhe 63), gjashtë pacientë nga Strumica (72, 85, 71, 54, 77 dhe 71), një nga Krushevo (44), një nga Kocani (67), një nga Kërçova (67) dhe një pacient nga Negotina (67) ) Njëri prej tyre vdiq jashtë, të tjerët vdiqën në spital.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 748 pacientë të rikuperuar nga:
-Shkup 284
-Kumanove 49
-Shtipi 32
-Prilep 61
-Tetove 69
-Struga 5
-Velesi 51
-Manastir 28
-Oher 13
-Kavadarc 14
-Gostivari 35
-Gjevgjeli 12
-Strumice 25
-Kriva Palanka 7
-Radovishi 8
-Krusheva 1
-Kocani 15
-Probishtip 8
-Demir Hisar 1
-M. Brod 3
-Berove 4
-Valandove 3
-Delçeve 5
-Sveti Nikole 8
-Kërçovë 1
-Resnje 1
-Negotine 5

Deri më tani, një total prej 306,481 teste me Covid-19 janë kryer në vend.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 52449, numri i pacientëve të rikuperuar është 30952, numri i vdekjeve është 1462 dhe numri i rasteve aktive është 20035.

COMMENTS