"> 247 pozitive nga 737 teste – ShkupiLajm.com
247 pozitive nga 737 teste

247 pozitive nga 737 teste

Shpërndaje

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 737 teste, dhe janë regjistruar 247 raste të reja të kovid-19 në: Shkup-116, Kumanovë-4, Shtip-12, Prilep-23, Tetovë-10, Strugë-12, Veles-7, Manastir-8, Ohër-14, Kavadarci-2, Gostivar-10, Strumica-6, Kriva Pallanka-3, Radovish-2, Kocani-3, Probistip-5, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1 , Kërçovë-6 dhe Resnjë-2

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 321 pacientë të shëruar nga: Shkup-189, Kumanovë-12, Dibër-1, Stip-9, Prilep-15, Tetovë-8, Strugë-5, Veles-1, Manastir-3, Ohër-7 , Kavadarci-5, Gostivar-3, Gjevgjeli-7, Strumica-16, Kriva Pallanka-6, Kocani-11, Probistip-2, Berovo-3, Valandovo-5, Sveti Nikole-4, Kërçovë-6, Resnjë-2 , Negotino-1.

COMMENTS