"> 39-vjeçari nga Shkupi, viktima më e re në moshë nga Covid-19 – ShkupiLajm.com
39-vjeçari nga Shkupi, viktima më e re në moshë nga Covid-19

39-vjeçari nga Shkupi, viktima më e re në moshë nga Covid-19

Shpërndaje

Një 39-vjeçar nga Shkupi, është viktima më e re në moshë që është regjistruar në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut.

Nga Shkupi, janë edhe 6 viktima të tjera.

Nga katër viktima janë regjistruar në Kavadar dhe Shtip, ndërkaq tre viktima në Strumicë. Nga dy viktima janë regjistruar në Prilep, në Veles, në Kriva Pallankë dhe në Manastir, transmeton TV21.

Nga një viktimë është regjistruar në Kumanovë, në Gostivar, në Negotinë, në Gjevgjeli, në Sveti Nikollë, në Radovish, në Ohër, në Kërçovë dhe në Resnje.

COMMENTS