"> 520 Raste të reja dhe 12 pacientë kanë ndërruar jetë nga Covid-19 – ShkupiLajm.com
520 Raste të reja dhe 12 pacientë kanë ndërruar jetë nga Covid-19

520 Raste të reja dhe 12 pacientë kanë ndërruar jetë nga Covid-19

Shpërndaje

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.023 teste dhe 520 raste të reja të Covid -19 janë regjistruar në:
-Shkup 231
-Kumanovë 22
-Dibër 11
-Shtip 10
-Prilep 9
-Tetovë 23
-Strugë 9
-Veles 20
-Manastir 10
-Ohër 22
-Kavadar 28
-Gostivar 25
-Gjevgjeli 8
-Strumicë 20
-Kriva Pallankë 12
-Radovish 6
-Krushevë 2
-Koçanë 7
-Probishtip 5
-Makedonski Brod 2
-Pehçevë 4
-Berovë 4
-Valandovë 2
-Vinicë 2
-Dellçevë 7
-Kratovë 2
-Sveti Nikolë 2
-Kërçovë 11
-Resnje 1
-Negotinë 3
Kanë ndërruar jetë 12 pacientë, katër pacientë nga Shkupi (88, 50, 82 dhe 65), një pacientë nga Dibra (72), dy nga Struga (79 dhe 81), dy pacientë nga Ohri (94 dhe 66), një pacientë nga Strumica (79), një nga nga Kriva Pallanka (59) dhe një pacientë nga Kërçova (70). Të gjithë pacientët kanë ndërruar jetë në spital.
Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 372 pacientë të rikuperuar nga:
-Shkup 150
-Kumanovë 16
-Shtip 6
-Prilep 18
-Tetovë 12
-Strugë 20
-Veles 15
-Manastir 17
-Kavadar 27
-Gostivar 14
-Gjevgjeli 9
-Strumicë 17
-Radovish 7
-Koçanë 13
-Probishtip 2
-Makedonski Brod 1
-Berovë 5
-Vinicë 2
-Sveti Nikolë 1
-Kërçovë 5
-Resnje 3
-Negotinë 12
Deri më tani,në vend janë kryer gjithsej 421.153 teste të Covid-19.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 87.117, numri i pacientëve të rikuperuar është 68.364, numri i vdekjeve është 2.647 dhe numri i rasteve aktive është 16.106.

COMMENTS