"> Maqedoni – ShkupiLajm.com

Category: Maqedoni

1 2 3 175 11 / 1920 POSTS
Pas tetë viteve, McDonalds rikthehet në Maqedoni?

Pas tetë viteve, McDonalds rikthehet në Maqedoni?

08/04/2021
Pas tetë viteve që kur u largua nga Maqedonia e Veriut, si duket brendi i njohur për ushqime të shpejta “McDonald’s” do të rikthehet në vendin tonë. K...
Shumica e qytetarëve në Maqedoni mendojnë se përgjohen nga shërbimet sekrete

Shumica e qytetarëve në Maqedoni mendojnë se përgjohen nga shërbimet sekrete

08/04/2021
Shumica e qytetarëve vlerësojnë se nuk ka demokraci të mjaftueshme në vend dhe shumica mendojnë se ende përgjohen nga shërbimet sekrete. Gjykatat vazh...
Shkupi nuk mund të presë nga Brukseli t’ia zgjidh problemin me Bullgarinë

Shkupi nuk mund të presë nga Brukseli t’ia zgjidh problemin me Bullgarinë

08/04/2021
Ministrat e Shëndetësisë së vendeve atënatre të Sofja zyratre aktualisht është pa një qeveri, ndërsa shanset që të formohet në një të afërme të shpejt...
Mbi 183 mijë të vetregjistruar në regjistrimin e popullsisë

Mbi 183 mijë të vetregjistruar në regjistrimin e popullsisë

08/04/2021
Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për Statistika deri tani janë regjistruar 183.836 mërgimtarë që jetojnë përkohësisht jashtë vendit. “Evidenca n...
Ambasadorja amerikane në Maqedoni drejtohet në gjuhën shqipe: Mirënjohje për të gjithë punonjësit shëndetësorë

Ambasadorja amerikane në Maqedoni drejtohet në gjuhën shqipe: Mirënjohje për të gjithë punonjësit shëndetësorë

07/04/2021
Ambasadorja e Shteteve të Bashkuar të Amerikës, Kate Marie Byrnes, në ditën botërore të shëndetit ka shprehur mirënjohje për të gjithë punonjësit shën...
Tre persona mashtrojnë 56 vjeçarin, ia morën 80 mijë euro

Tre persona mashtrojnë 56 vjeçarin, ia morën 80 mijë euro

07/04/2021
MPB njofton se të martën një 56 vjeçar nga Dibra ka njoftuar policinë për një mashtrim të rëndë nga personat M.D. dhe K.S. nga Dibra, si dhe nga perso...
A mund të porosisim online gjatë orës policore?

A mund të porosisim online gjatë orës policore?

07/04/2021
Qytetarët do të mund të porosisin online në orë policore, por vetëm nga restorantet të cilat plotësojnë disa parakushte për të realizuar dërgesa në sh...
Raporti i ‘Amnesty International’: Në Maqedoni shqetësuese është mos-ndëshkueshmëria dhe gjuha e urrejtjes

Raporti i ‘Amnesty International’: Në Maqedoni shqetësuese është mos-ndëshkueshmëria dhe gjuha e urrejtjes

07/04/2021
Edhe përkundër zbatimit të reformave të identifikuara nga Komisioni Evropian, shqetësimet mbeten në lidhje me mosndëshkimin, gjuhën e urrejtjes, diskr...
Komiteti i Helsinkit: Qeveria t’u jep fund përfitimeve të spitaleve private në kohë të pandemisë

Komiteti i Helsinkit: Qeveria t’u jep fund përfitimeve të spitaleve private në kohë të pandemisë

07/04/2021
Me rastin e Ditës Botërore të Shëndetit, Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut e ka riafirmuar qëndrimin e përbashkët të qindra organizatave n...
Konkursi “Ide të Gjelbërta 2021” , është i hapur – tani është koha që bizneset të tregojnë se kujdesen për njerëzit dhe natyrën

Konkursi “Ide të Gjelbërta 2021” , është i hapur – tani është koha që bizneset të tregojnë se kujdesen për njerëzit dhe natyrën

07/04/2021
Në ngjarjen online më 6 Prill, ARNO shënoi fillimin zyrtar të konkursit të ideve të gjelbërta dhe u bëri thirrje qytetarëve që mendojnë se kanë një id...
Paditet një postier në Shkup

Paditet një postier në Shkup

06/04/2021
Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar, se SPB Shkup ka parashtruar padi penale ndaj një postieri nga Shkupit, pasi i njëjti, edhe pse nuk e ka d...
1 2 3 175 11 / 1920 POSTS