"> Çfarë i mungon Shkupit? – ShkupiLajm.com
Çfarë i mungon Shkupit?

Çfarë i mungon Shkupit?

Shpërndaje

Çfarë i mungon Qytetit të Shkupit për t’u bërë një metropol i vërtetë evropian?

A do të sjellë qeveria e qytetit rregull për shitësit e paligjshëm në tregjet e gjelbërta?

Kur do të fillojnë të operojnë eko-autobusët e rinj?

Si do të rregullohet parkimi për motoçikletat?

A do të ketë më shumë shtigje biçikletash, por edhe gjelbërim përreth qytetit?

Sa do të zgjerohet kapaciteti për t’u kujdesur për të pastrehët?

Nëse e shikojmë të tërën, shumë gjëra në Shkupit po mungojnë. Ato jane te panumërta, dhe megjithatë ka një milion raste që e bëjnë atë të veçantë.

Në forume në internet, njerëzit komentojnë se si do të dëshironin të shihnin Shkupin së shpejti.

– Shkupit i mungon krijimtaria, vende ku mund të gjenden të gjithë. Diçka për të gjithë – më shumë ngjarje kulturore, më shumë liri, më shumë hapësirë ​​dhe gjelbërim

– më shumë vende për të shëtitur, më shumë parqe, më shumë natyrë

– fryma e jetës së natës të viteve ’90

– Shkupit i mungojnë njerëzit e qeshur dhe pozitivë

– Disko kulturore me muzikë të mirë dhe pa mbushur derën

– Petullat më të shijshme nga Fresh

– Grumbullimet në një rreth në një shesh

– Dhe atij i mungon McDonald’s …

– Jeta! Njerëzit që marrin frymë dhe ndihen, që jetojnë për veten e tyre, kënaqen me veten e tyre. Të cilët i duan njerëzit e tjerë, të cilët pinë sepse janë të dehur, jo sepse është në modë. Skopjense ynë ka nevojë për të rinj që janë me të vërtetë të rinj dhe nuk nguten të rriten. Ai ka nevojë për zonja dhe zotërinj të vërtetë. Po, ai ka nevojë për jetë. Dhe ka një vend për të gjithë. Dhe më shumë libra.

– Unë nuk e njoha Shkupin këtë verë. Sikur të isha në një qytet tjetër, i cili nuk duket si Shkupi që njoh. Atij i mungon magjia që mbretëronte në qytet para se të ndërtoheshin të gjitha ato monumente (ato padyshim që janë shumë, kishte njerëz me mua që erdhën për herë të parë në Mk dhe komenti ishte: Ne kurrë nuk kemi parë një qytet që ka më shumë monumente sesa Shkupi. nga njëra anë, ne jemi unikë, nga ana tjetër, ajo që është shumë është shumë). Ata lavdërojnë gurët në urën prej guri të cilët i zëvendësuan me pllaka pa vlerë. Parqet e mëdha padyshim mburren. Më shumë darka rock slam, shumë më tepër kompani dhe punë të reja për të rinjtë, Hard Rock Cafe gjithashtu nuk ka. Shtigje çiklizmi (si dhe biçikleta të shumta) hapësirë ​​më e lejuar për shprehjen e arteve të lira (mbishkrime, rrugë në art) dhe terrene lojërash për fëmijë.

– Njerëz pa paragjykime, pa kaq shumë egoizëm dhe egoizëm … Më pak mermer, më shumë gjelbërim, më pak njerëz të pastrehë që lypin për një copë bukë të mbështetur në ndërtesat marramendëse të shtrenjta që nuk korrespondojnë me frymën e Shkupit … marre nga:skopjeinfo

COMMENTS