"> Dhjetë të arrestuar nga aksioni policor në rajonin e Kumanovës, Shkupit, Shtipit (VIDEO) – ShkupiLajm.com
Dhjetë të arrestuar nga aksioni policor në rajonin e Kumanovës, Shkupit, Shtipit (VIDEO)

Dhjetë të arrestuar nga aksioni policor në rajonin e Kumanovës, Shkupit, Shtipit (VIDEO)

Shpërndaje

Në 10 dhjetë lokacione në territorin e Shkupit, Kumanovës, Shtipit dhe Gjevgjelisë janë kryer aksione policore nga ku janë arrestuar 10 persona, ndërsa një pjesëtarë i grupit tash e një muaj është në paraburgim për kryerjen veprës së njëjtë

Zëdhënësi i MPB-së, Toni Angellovski, në konferencë për media theksoi se është kapur grupi i cili ka kontrabanduar migrantë nga Greqia nëpërmjet Maqedonisë së Veriut deri në Serbi dhe pastaj për në vendet e Bashkimit Evropian.

-Hetimi është hapur në dhjetor të vitit 2019 ndërsa gjatë këtyre muajve që ka zgjatur hetimi janë kontrabanduar mbi 100 migrant, deklaroi Angellovski.

https://www.facebook.com/watch/?v=1271938819823347

COMMENTS