"> Edhe sot shifra të larta/ 24 viktima dhe 990 raste të reja – ShkupiLajm.com
Edhe sot shifra të larta/ 24 viktima dhe 990 raste të reja

Edhe sot shifra të larta/ 24 viktima dhe 990 raste të reja

Shpërndaje

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2655 teste, dhe 990 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
-Shkup 378
-Kumanovë 48
-Dibër 6
-Shtip 51
-Prilep 55
-Tetovë 39
-Strugë 27
-Veles 54
-Manastir 44
-Ohër 39
-Kavadar 24
-Gostivar 54
-Gjevgjeli 16
-Strumicë 19
-Kriva Pallankë 3
-Radovish 3
-Krushevë 4
-Koçanë 27
-Probishtip 2
-Demir Hisar 3
-Makedonski Brod 4
-Pehçevë 4
-Berovë 9
-Valandovë 1
-Vinicë 10
-Dellçevë 8
-Kratovë 3
-Sveti Nikolë 11
-Kërçovë 14
-Resnjë 11
-Negotinë 19
Kanë ndërruar jetë 24 persona , shtatë pacientë nga Shkupi (58, 80, 86, 63, 50, 61 dhe 45 vjeç), një nga Shtipi (64), një nga Prilepi (57), një nga Tetova (61), dy pacientë nga Manastiri (66 dhe 73), tre nga Kavadari (83, 78 dhe 69), një nga Gostivari (46), tre pacientë nga Strumica (78, 68 dhe 59), një nga Berova (41), një nga Dellçeva (83) dhe tre pacientë nga Kërçova (44, 58 dhe 63).Të gjithë pacientët kanë ndërruar jetë në spital.
Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 382 pacientë të rikuperuar nga:
-Shkup 116
-Kumanovë 25
-Dibër 1
-Shtip 23
-Prilep 31
-Tetovë 29
-Veles 20
-Manastir 14
-Gostivar 15
-Gjevgjeli 6
-Strumicë 8
-Kriva Pallankë 4
-Radovish 3
-Krushevë 1
-Koçanë 16
-Probishtip 1
-Demir Hisar 3
-Berovë 3
-Valandovë 2
-Vinicë 20
-Delçevë 26
-Kratovë 1
-Sveti Nikolë 6
-Kërçovë 7
-Resnjë 1
Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 292,189 teste të Covid-19 .
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 47050, numri i pacientëve të rikuperuar është 27364, numri i vdekjeve është 1305 dhe numri i rasteve aktive është 18381.

COMMENTS