"> EMËRIMI I DREJTORËVE, JA ÇFARË THOTË KOMISIONI PËR ANTI-KORRUPSION – ShkupiLajm.com
EMËRIMI I DREJTORËVE, JA ÇFARË THOTË KOMISIONI PËR ANTI-KORRUPSION

EMËRIMI I DREJTORËVE, JA ÇFARË THOTË KOMISIONI PËR ANTI-KORRUPSION

Shpërndaje

Anti-korrupsioni në Maqedoni kishte kritika edhe për emërimin e drejtorëve nga ana e ekzekutivit.

“Mendoj që edhe këto që tregohen paraprakisht, ky drejtorët këtu, ai atje këta gjitha janë koftra-produktive. Duhet të lihet hapësirë për konkurrim profesionistëve që do të marrin pjesë në ato konkurse publike dhe me ide më të mira dhe me plane më të mira të ulen në atë vend, e jo kështu me ndarje.”,- tha kryetarja e KSHPK-së, Biljana Ivanovska.

COMMENTS