"> Histori e çuditshme por e vërtetë – ShkupiLajm.com
Histori e çuditshme por e vërtetë

Histori e çuditshme por e vërtetë

Shpërndaje

Në këtë foto janë Emannuel Macron edhe Briggite Macron. Macron ishte vetem 15 vjeç dhe ndërkohë bënte dashuri me mësuesen e tij Briggite e cila ishte 40 vjeçare, gjë që çoi në largimin e mësueses nga shkolla dhe largimin e Emanuel Macron nga qyteti që të ndaheshin nga njeri-tjetri.

Por ata perseri mbajtën kontakt me njeri tjetrin derisa Briggite u divorcua nga burri saj për tu martuar me Emanuel Macron.

Vlen të theksohet fakti se Briggite gjatë kohës kur ishte e lidhur me Emanuel Macron që ishte nxënës i saj vetëm 15 vjeç, kishte dy djem më të mëdhej se Emanuel Macron. #shperndaje

COMMENTS