"> Ligji për legalizim është një gabim i madh dhe në dëm të LSDM-së – ShkupiLajm.com
Ligji për legalizim është një gabim i madh dhe në dëm të LSDM-së

Ligji për legalizim është një gabim i madh dhe në dëm të LSDM-së

Shpërndaje

Një gabim i madh është Ligji për Legalizimin e Ndërtesave të Paligjshme dhe neni 41 edhe më i madh i këtij ligji i cili ndalon procedurat penale kundër atyre që ishin të vetëdijshëm se po kryen një krim duke ndërtuar ndërtime pa leje, thotë profesori Gjorgji Spasov.

“Gordana Siljanovska këtë herë ka të drejtë dhe është për të ardhur keq që asnjë deputet nga LSDM nuk e kundërshtoi këtë akt të marrëveshjes së përbashkët për mosrespektimin e ligjeve dhe sundimit të ligjit”.

Anulimi ose jo anulimi i këtij ligji do të jetë i dëmshëm kryesisht për LSDM sepse shumë prej nesh dhe kështu ne e konsiderojmë OBRM-PDUKM si një parti e papërgjegjshme.

LSDM nuk duhej të lejonte me një akt të tillë t’u jepte të drejtë atyre që përpiqen të provojnë se është e njëjta gjë me OBRM-PDUKM”, shkruan profesori

COMMENTS