"> Limuzina 1.7 milionë dollar e Kim Jong-Un – ShkupiLajm.com
Limuzina 1.7 milionë dollar e Kim Jong-Un

Limuzina 1.7 milionë dollar e Kim Jong-Un

Shpërndaje

Ndërsa flitet shumë për vuajtjet dhe urinë e popullit të Koresë së Veriut, lideri King Jong-Un jeton mes luksit.

Një vëmendje të mëdha kanë tërhequr shpesh limuzinat Daimler që përdor në takimet e nivelit të lartë. Lideri koreano-verior përdor një limuzinë gjermane, e cila kushton 1.3 milionë paund ose 1.7 milione dollar

Shitja e mallrave luksoze Koresë së Veriut, duke përfshirë limuzinat, është e ndaluar në bazë të sanksioneve të OKB-së, sanksione të vendosura si pjesë e planit për të ndalur planet ambicioze të Kim Jong-Un për armët bërthamore.

COMMENTS