"> Matka përgaditet për fillimin e sezonit turistik – ShkupiLajm.com
Matka përgaditet për fillimin e sezonit turistik

Matka përgaditet për fillimin e sezonit turistik

Shpërndaje

Ditëve të fundit me iniciativë të komunës së Sarajit dhe Ndërmarjes Publike Komunale – “Saraj” është zhvilluar një aksion për pastrimin dhe rregullimin e Qendrës rekreative Matka në komunën e Sarajit.

Në këtë aksion përveç rregullimit të vegjetacionit dhe pastrimit të mbeturinave, është bërë edhe ngjyrosja e gardhit mbrojtës të një nga urave të lumit Treska në Kanjonin Matka.

/Derveni.info


COMMENTS