"> Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për 100 ushtarë profesionistë, rroga mbi 25.000 denarë – ShkupiLajm.com
Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për 100 ushtarë profesionistë, rroga mbi 25.000 denarë

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për 100 ushtarë profesionistë, rroga mbi 25.000 denarë

Shpërndaje

Ministria e Mbrojtjes ka shpallur konkurs për pranimin e 10 ushtarëve të rinj profesionistë për shërbim në Armatën e Maqedonisë së Veriut me marrëveshje për punësim në kohëzgjatje 4 vjeçare.

konkursi parasheh mundësinë për vazhdimin e kontratës disa herë, por më së shumti deri në moshë 45 vjeçare, transmeton gazeta Lajm. Prej kandidatëve të interesuar kërkohet që të kenë të kryer së paku shkollën e mesme, të jenë në moshë madhore por jo mbi 25 vjeçare dhe të jenë fizikisht të aftë.

Rroga është mbi 25 mijë denarë, plus 8.000 denarë për banim, kurse afati për paraqitje deri më 03.06.2021.

Ndër kushtet është që kandidatë të mos jenë më të shkurtës se 160 cm, e as më të gjatë se 200 cm (dy metra).

Një nga kushtet është edhe pasha e trupit. Konkursin mund ta lexoni në këtë

Link.https://pressonline.mk/2021/04/11/per-nje-banese-te-njejte-ne-shkup-paguhet-tatim-per-qarkullim-te-patundshmerive-edhe-nga-dy-here/

COMMENTS