"> NDËRRON JETË AMDI BAJRAM, KISHTE PROBLEME ME ZEMRËN – ShkupiLajm.com
NDËRRON JETË AMDI BAJRAM, KISHTE PROBLEME ME ZEMRËN

NDËRRON JETË AMDI BAJRAM, KISHTE PROBLEME ME ZEMRËN

Shpërndaje

Në moshën 64 vjeçare ka ndërruar jetë deputeti Amdi Bajram.

Ai me vite të tëra ishte kryetar i partisë së Lidhjes së Romëve.

Nga spitali ku ishte i shtruar thonë se i ndjeri kishte probleme me zemrën dhe se ishte pozitiv në Covid-19.

COMMENTS