"> NDRYSHIME TË LIGJIT PËR MBROJTJE NGA SËMUNDJET INFEKTIVE – ShkupiLajm.com
NDRYSHIME TË LIGJIT PËR MBROJTJE NGA SËMUNDJET INFEKTIVE

NDRYSHIME TË LIGJIT PËR MBROJTJE NGA SËMUNDJET INFEKTIVE

Shpërndaje

Ligji për mbrojtje nga Sëmundjet Infektive tashmë është në procedurë parlamentare dhe me amendamente do të ketë mundësi intervenimi javën e ardhshme – ka paralajmëruar nga Shtipi Ministri I Shëndetësisë venko Filipche.

Ai ka thënë se pritet që për një kohë të shkurtë të miratohet ligji me procedurë të shkurtuar, me qëllim që të miratohen masat e reja, që I ka propozuar Komisioni për Sëmundje Ngjitëse, për të parandaluar përhapjen e virusit.

COMMENTS