"> Nëntë njerëz vdiqën nga virusi corona në 24 orët e fundit – ShkupiLajm.com
Nëntë njerëz vdiqën nga virusi corona në 24 orët e fundit

Nëntë njerëz vdiqën nga virusi corona në 24 orët e fundit

Shpërndaje

Në 24 orët e kaluara, 9 persona vdiqën nga virusi corona: katër pacientë nga Shkupi (36, 60, 65 dhe 53), një pacient nga Stip (66), një nga Radovish (72), një nga Strumica (71), një nga Probistip (75) dhe një pacient nga Makedonska Kamenica (44).

Numri i përgjithshëm i kojotave të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 25991, numri i pacientëve të rikuperuar është 18247, numri i vdekjeve është 883, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 6861.

COMMENTS