"> Netanyahu i falenderon aleatët, ShBA e Shqipëria të parat – ShkupiLajm.com
Netanyahu i falenderon aleatët, ShBA e Shqipëria të parat

Netanyahu i falenderon aleatët, ShBA e Shqipëria të parat

Shpërndaje

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu i ka falenderuar vendet që e mbështetën shtetin në Lindjen e Afërt karshi konfliktit të dhunshëm me organizatën e shpallur terroriste të Palestinës, Hamas. Netanyahu e ka vendosur flamurin e Shqipërisë të dytin – menjëherë pas atij të SHBA-së – në rendin e shteteve që i falenderoi për mbështetjen.

“Faleminderit që qëndroni me vendosmëri me Izraelin dhe mbështetni të drejtën tonë për vetëmbrojtje ndaj sulmeve terroriste”, shkroi kryeministri izraelit në Twitter.

COMMENTS