"> Pamje të vështira për tu parë 🔞 Bëhet fjalë për masakrën e Krushës së madhe – ShkupiLajm.com
Pamje të vështira për tu parë 🔞 Bëhet fjalë për masakrën e Krushës së madhe

Pamje të vështira për tu parë 🔞 Bëhet fjalë për masakrën e Krushës së madhe

Shpërndaje

Pamje mund të jenë të vështira për tu parë 🔞 Bëhet fjalë për masakrën e Krushës së madhe , bëhet fjalë për kasetën e famshme. Pamjet reale të plota mungojnë. BBC ju dhanë vetëm 2 minuta tjerat që janë më të rënda nuk dihen se ku. Kopja origjinale ku ndodhet ky është problemi sot.


https://www.facebook.com/100017420023962/videos/760609351196392/
KUJDES !!! PAMJE TE RENDA DHE TRONDITESE!

COMMENTS