"> Prej sonte rikthehet ora policore – ShkupiLajm.com
Prej sonte rikthehet ora policore

Prej sonte rikthehet ora policore

Shpërndaje

Prej sonte kthehet në fuqi ndalesa për lëvizje nga ora 21 deri në orën 5

Ora policore e cila ishte shfuqizuar natën e kaluar, prej sonte përsëri hyn në fuqi dhe ndalesa për lëvizje do të zgjasë nga ora 21 deri në orën 5.

COMMENTS