"> Pse i pari i MPB-së, duhet t’i kërkojë falje z.Bushi? – ShkupiLajm.com
Pse i pari i MPB-së, duhet t’i kërkojë falje z.Bushi?

Pse i pari i MPB-së, duhet t’i kërkojë falje z.Bushi?

Shpërndaje

Ministri nuk mund t’ia merrë të drejtën e fjalës askuj, as një të pandehuri e jo më zëvendësit të tij. E dyta që të dy i ka votuar Parlamenti, dhe njëjtë përgjigjen para ligjit. Andaj nisur nga kjo për bëmat dhe meritat e Bushit përgjigjet vet ai.

Në rastin konkret, u dëshmua pjekuria politike e një shqiptari që nuk u soll po më të njëjtën arogancë, se ndryshe nuk do kishte kuptim as kultura, e as niveli i komunikimit. Interesante kjo puna e LSDM-së, gjatë bisedimeve për formimin e Qeverisë, gjithmon fjalën e kishte i pari Ahmeti e më pas Zaevi! Më kujtohet fraza “poveli presedatele”! Ligjin për shtetësinë duhet t’a mbështesë përveç LSDM-së edhe VMRO-ja e Mickoskit, se ajo e Gruvskit është pro 😉

Shkruan: Destan Jonuzi

https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/ys/r/T1oMBrgJQCd.png

COMMENTS