"> REAGON LËVIZJA ANTI BIXHOZ: “JO BASTORET ME LEJE PUNE PAS ORËS 21” – ShkupiLajm.com
REAGON LËVIZJA ANTI BIXHOZ: “JO BASTORET ME LEJE PUNE PAS ORËS 21”

REAGON LËVIZJA ANTI BIXHOZ: “JO BASTORET ME LEJE PUNE PAS ORËS 21”

Shpërndaje

Ne si Lëvizje Anti Bixhoz reagojm ashpër kundër qëndrimeve të qeveris së RMV ku ndalohen kafenet dhe restorantet me veprimtarin e tyre në ora 21 a nuk mbyllen kazinot dhe bastoret.

Kjo flet se qeveria e shpërndan pandemin me vetëdije duke i grumbulluar rinin ton nëpër këta vende të flliqura pas orës 21 prandajne kërkojm mbyllje të mënjëhershme të kazinove dhe bastoreve pasi ne si LëvizjeAnti Bixhoz kemi ankesa të banorëve të RMV.

COMMENTS