"> Shilegov nuk heq dorë nga tunelet nën Kala të Shkupit – ShkupiLajm.com
Shilegov nuk heq dorë nga tunelet nën Kala të Shkupit

Shilegov nuk heq dorë nga tunelet nën Kala të Shkupit

Shpërndaje

Kryetari i Komunës së Shkupit, Petre Shilegov, në paraqitjen e djeshme si i ftuar në TV Telma tha se Qyteti nuk ka hequr dorë nga ndërtimi i tuneleve nën Kala.

– Ne nuk po dorëzohemi. Për tunelin nën Kalane e Shkupit, unë nuk jam njeri i improvizimit. Më mirë të humbni kohë në dizajn dhe planifikim për të pasur një performancë cilësore. Dhe jo që si rruga Kercovë-Ohër të na ndodhë. Tenderi i ri do të shpallet. Në fund të vitit të ardhshëm, unë pres që të kemi një projekt të gatshëm në mënyrë që të mund të shpallet një tender, thotë Shilegov.

COMMENTS