"> Shtrenjtohen çmimet e derivateve – ShkupiLajm.com
Shtrenjtohen çmimet e derivateve

Shtrenjtohen çmimet e derivateve

Shpërndaje

Me vendimin e fundit të KRE, çmimet e derivateve do të shtrenjtohen për gjysmë denari, informon Zhurnal.

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS 95 dhe 98, EURODIZELIT dhe vajit ekstra të lehtë, do të shtrenjtohen për gjysmë denari dhe kështu çmimet e reja janë:

EUROSUPER BS – 95 : 59,5 denarë
EUROSUPER BS – 98 : 61,5 denarë
DIZEL – 50,5 denarë
Vaji ekstra i lehtë: 50,5 denarë

COMMENTS