"> Të dielën fillon llogaritja dimërore e kohës – ShkupiLajm.com
Të dielën fillon llogaritja dimërore e kohës

Të dielën fillon llogaritja dimërore e kohës

Shpërndaje

Llogaritja verore e kohës për vitin 2020 përfundon më 25 tetor në orën 03:00, kështu që akrepat do të kthehen pas për një orë, pra në ora 03:00 pas mesnate do të llogaritet si ora 02:00.

Vendimi për ditën dhe momentin e mbarimit të llogaritjes verore të kohës në vitin 2020 do të publikohet në “Gazetën Zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 26 mars 2020.

COMMENTS