"> Vjeshta në Shkup – ShkupiLajm.com
Vjeshta në Shkup

Vjeshta në Shkup

Gjithçka është e verdhë dhe magjike, ka erë gështenja të pjekura dhe çaji në Çarshinë e Vjetër i jep një aromë të veçantë vjeshtës

Shpërndaje

Nëse dëshironi të shikoni nga këndi i pozitivitetit, atëherë Shkupi ka shumë gjëra pozitive. Bukuritë që mund të ndjehen dhe përjetohen vetëm, të mos tregohen.

Nëse vizitoni Shkupin në vjeshtë, do të ndiheni të veçantë. Ju do të ndjeni një fuqi të mbinatyrshme, një bukuri të veçantë. Dhe jo vetëm në vjeshtë.

Shkupi është i bukur në çdo stinë, por vjeshta e bën atë të veçantë. Vjeshta në Shkup është plot ngjyra dhe freski.

Vjeshta mund të jetë ndryshe. Ndonjëherë ditët janë të bukura, të ngrohta, të kujtojnë verën, dhe nganjëherë ato mund të jenë të mërzitshme, me shi, me erë dhe të kujtojnë dimrin.

Sidoqoftë, vjeshta ka magjinë e saj të veçantë. Magjia për Shkupin. E verdha e bën gjithçka magjike.

Gështenjat e pjekura janë të pashmangshme në Sheshin në Shkup. Era vihet re nga larg. Ju nuk mund të qëndroni të imunizuar dhe t’i kaloni ato.

Çaj në Çarshinë e Vjetër të Shkupit eshtë gjithmonë i mire, por sidomos në vjeshtë, kur thjesht doni të ngroheni.

Pemët japin një imazh të veçantë. Gjethet po bien. Gjithçka përreth jush është e verdhë dhe e bukur.

Ju po kërkoni një përqafim të ngrohtë. Një vend i ngrohtë.

Vjeshte. Një kohë kur e kupton që edhe një vit po largohet ngadalë. Se kanë mbetur shumë pak ditë nga fillimi i vitit. Një i ri po vjen. Bëhen plane të reja, qëllime të reja, strategji të reja, dëshira të reja. Skopjeinfo.com

COMMENTS