"> Zaev: Ndodhi një tjetër arratisje, jemi të zhgënjyer që Mijallkov nuk u gjet – ShkupiLajm.com
Zaev: Ndodhi një tjetër arratisje, jemi të zhgënjyer që Mijallkov nuk u gjet

Zaev: Ndodhi një tjetër arratisje, jemi të zhgënjyer që Mijallkov nuk u gjet

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev sot para Gjykatës Penale tha se ishte i zhgënjyer që ndodhi një arratisje tjetër në emër të ish-shefit të policisë sekrete, Saso Mijalkov.

Ai shtoi se do të kërkojë që detajet në lidhje me hetimin dhe çështjen të sqarohen sa më shpejt të jetë e mundur, sepse njerëzit presin drejtësi.

“Njerëzit po kërkojnë drejtësi. Ndodhi një tjetër arratisje. Mijallkov pritet të dënohet në çështjen Target-Fortesa. Jemi të zhgënjyer që ai nuk është gjetur akoma. Kërkoj nga institucionet që të veprojnë në përputhje me ligjin. Jam i bindur që kjo mund të bëhet. Unë pres informacione dhe detaje të hollësishme dhe një hetim të vetë çështjes. Populli ynë pret që kjo situatë të sqarohet. “Ne do të kërkojmë përgjegjësi kur të dimë detajet,” tha Zaev.

COMMENTS